کليه ها به شکل لوبيا و به اندازه مشت هر فرد هستند. کار اصلي کليه، تصفيه و حفظ تعادل خون است. اين کار از طريق تصفيه مداوم خون و گردش مايعات بدن (ترشح و بازجذب) انجام مي شود. کليه ها سطوح مواد معدني و الکتروليت هايي نظير سديم، کلسيم و پتاسيم را نيز حفظ مي کنند.

کليه ها روزانه تقريباً 1600 ليتر خون را تصفيه مي کنند.
و شبانه روز 1/5 ليتر مايع را به صورت ادرار از بدن دفع مي کنند.

kid aتقريباً هر کليه داراي يک ميليون واحد تشکيل دهنده به نام نفرون مي باشد که عملکرد همه آنها با يکديگر کنترل و هماهنگ مي شود. ادرار توليد شده وارد لوله هاي جمع کننده و لگنچه کليه شده و سپس به مثانه رفته و عمل تخليه پس از آن انجام مي شود.

علاوه بر دفع مواد زايد کليه ها سه هورمون مهم نيز ترشح مي کنند:


1. اريتروپويتين که در توليد گلبول قرمز نقش دارد.
2. رنين که فشار خون را تنظيم مي کند.
3. کلسي تريول که فرم فعال ويتامين D بوده و سبب جذب کلسيم و سلامت استخوانها مي شود.

دلايل ايجاد بيماري کليوي:

1. ديابت: بيماريهاي کليوي بيشتر به دليل  فشار خون بالا و ديابت ايجاد مي شوند. ديابتي ها در معرض ابتلا به بيماري هاي کليوي هستند. (بخش ديابت را در سايت مطالعه کنيد). قند بالاي خون سبب آسيب رساندن به نفرون ها و ايجاد نفروپاتي مي شود.
2. فشار خون بالا: به مويرگ هاي کليه آسيب رسانده و در نتيجه کليه ها نمي توانند کار خود را به درستي انجام دهند.

3. مسائل ژنتيکي و ارثي: برخي از مشکلات کليوي به دليل ژنتيک پدر و مادر ممکن است از بدو تولد ايجاد شوند.

برخي از بيماريهاي کليوي در نتيجه ايجاد التهاب کليه يا نفريت بروز مي کنند که ممکن است به دليل عفونت يا اختلال در سيستم ايمني باشد.

 

Kidney Failure

علايم بيماري هاي کليوي:


علايم بيماري هاي کليوي به نوع بيماري که شخص با آن درگير است بستگي دارد. اگر بيماري ناشي از عفونت باکتريايي باشد بيماري همراه با تب خواهد بود. نشانه هاي ديگر شامل تکرر ادرار و يا کاهش ادرار، ظهور خون، پروتئين و مواد ديگر در ادرار است.
کاهش اشتها، خواب آلودگي، استفراغ، ورم دست و پا و شکم، گيجي، تيرگي پوست و گرفتگي عضلات از علائم ديگر پيشرفت ناراحتي هاي کليوي است.

هشدار: ناراحتي کليه در صورتي که خفيف باشد نشانه اي ندارد.

بيماري پيلونفريت:


پيلونفريت به التهاب کليه ها گفته مي شود که در نتيجه ايجاد يک عفونت باکتريايي بيشتر در جوانان و افراد ميانسال بروز مي کند. علل بروز اين بيماري بيشتر، عفونت هاي ادراري، ديابت و سنگ هاي کليه مي باشند.

علايم ناراحتي پيلونفريت:


درد شديد کليه ها، تب، تکرر ادرار، خون در ادرار، بوي بد ادرار، تهوع و استفراغ.

1376611 xlarge

گلومرولونفريت:


در اين بيماري، بخش هاي تصفيه کننده کليه ها که به آنها گلومرول مي گوييم دچار التهاب شده و در نتيجه کليه ها نمي توانند به درستي عمل کنند.

علل ايجاد اين بيماري:


اختلال در سيستم ايمني،  عفونت هاي باکتريايي و ويروسي و التهاب کليه ها مي باشد.

علايم و مشکلات گلومرولونفريت:


تکرر ادرار، خون و کدورت در ادرار، ورم صورت و اطراف چشم ها، تنگي نفس و بي اشتهايي.

سندرم نفروتيک:


سندرم نفروتيک در نتيجه آسيب به کليه ها ايجاد شده و سبب دفع پروتئين در ادرار و ورم بدن خواهد شد.

علل ايجاد سندرم نفروتيک:


مهمترين علل ايجاد اين بيماري، ديابت و بيماري گلومرولونفريت هستند. عفونت، واکنش هاي دارويي و اختلالات ايمني هم ممکن است سبب اين بيماري شوند.

سنـــــگ کليــــه:


سنگ کليه در نتيجه تجمع ذراتي که از بدن دفع نشده اند ايجاد مي شود. سنگ هاي ريز از کليه ها دفع ميشوند ولي سنگ هاي بزرگتر به راحتي دفع نشده و حرکت آنها در کليه سبب دردهاي بسيار شديدي ميشود.یکی از مهمترین تاثیرات آب یونیزه قلیایی، خالص سازی و کمک به دفع مواد زائد از بدن است. انباشتگی مواد دفعی زیاد در کلیه ها، آنها را ضعیف می کنند .وقتی سلول ها در محیطی فوق اسیدی زندگی کنند،کلیه ها دچار تورم خواهند شد.
سلول ها برای سالم ماندن، باید تمام مواد دفعی تولید شده خود را دفع کنند اما اگر خون اسیدی تر شود مواد دفعی به دیواره ی سلول ها خواهند چسبید که این امر باعث ته نشین و سفت شدن فلوئور اسیدی در کلیه ها و سنگ کلیه می شود.

علل ايجاد سنگ کليه:


سنگ هاي کليه بيشتر در نتيجه کم نوشيدن آب، عرق کردن زياد و تغذيه نادرست ايجاد مي شوند. اختلالات هورموني مثل اختلال در غده پاراتيروئيد نيز سبب ايجاد سنگ هاي کلسيمي مي شود. عفونت هاي طولاني مدت نيز ممکن است سبب ايجاد سنگ کليه شوند. سنگ هاي اگزالات، سنگ هاي سيستين و سنگ هاي شاخ گوزني نيز از جمله سنگ هاي ادراري هستند.

علايم سنگ کليه:

دردهاي بسيار شديد، تکرر ادرار، سوزش ادرار، تهوع و استفراغ، خون در ادرار.

هيدرونفروز:


انسداد دستگاه اداري سبب تورم کليه ها در نتيجه تجمع ادرار و يا به اصطلاح هيدرونفروز مي شود.


علل ايجاد هيدرونفروز:


نقص هاي مادرزادي در کليه، تومورهاي کليوي و سنگ کليه سبب ايجاد اين مشکل مي گردد.
علايم:
درد شديد در شکم و پهلوها، تهوع و استفراغ.

کيـــست کليـــــه:


کيست هاي کليوي بيشتر در افراد مسن ايجاد شده و علايم خاصي ندارند و جزو ناراحتي هاي شايع کليوي هستند.
در صورت بزرگ شدن کيست ها باعث ايجاد درد و خونريزي در ادرار مي شوند.

بيماري کليه پلي کيستيک:


اين بيماري ارثي بوده و کليه ها پر از کيست هاي مايع هستند. اين کيست ها سبب بزرگ شدن کليه ها و نارسايي هاي کليوي مي شود.

علايم:
دردهاي پهلو و شکم، خونريزي در ادرار .

R27

 ســـرطــــان کليـــــه:


ايجاد يک تومور داخل کليه مي باشد. افراد سيگاري مستعد ابتلا به سرطان کليه هستند.
علايم:
سرطان کليه در ابتدا علايمي ندارد. تکرر ادرار، دردهاي پهلو، کاهش وزن، خون در ادرار از علايم سرطان کليه هستند.

نارسايي هاي حاد کليه:


عملکرد کليه ها به طور ناگهاني دچار اختلال مي شود و بسيار خطرناک است.


علل ايجاد اين بيماري:


کاهش خونرساني به کليه ها، عفونت ها و خونريزي هاي شديد، سموم و داروها سبب تجمع ادرار و تورم کليه ها مي شود.

علايم:
کاهش شديد ادرار، سردرد، خواب آلودگي، درد پهلوها.

نارسايي مزمن کليه ها:


صدمات طولاني مدت به کليه ها منجر به کاهش تدريجي توان کليه ها و تجمع مواد زايد در بدن مي شود که ممکن است نياز به دياليز و پيوند کليه باشد.

علل نارسايي مزمن کليه:


ديابت، بيماري هاي مختلف کليوي، کم خوني داسي شکل و انسداد مجاري ادراري از علل ايجاد اين بيماري ميباشند.

علايم:
تهوع و استفراغ، تکرر ادرار، رنگ پريدگي و تيرگي پوست، سکسکه هاي مکرر، گرفتگي عضلات پا، تنگي نفس، کاهش شديد حجم ادرار، کاهش وزن، خارش پوست، خواب آلودگي.

images

التهـــــــاب مــــثانه:


ممکن است بر اثر عفونت ها ايجاد شود که سبب التهاب ديواره مثانه و تکرر ادرار مي شود.

علايم:
تب، درد شکم و پهلو، تکرر و سوزش ادرار.

بي اختياري ادرار:


اختلال در عضلات ديواره مثانه که باعث تخليه ادرار مي شود منجر به اين مشکل مي شود. برخي بيماري ها مثل آلزايمر و سکته مغزي همراه با اين اختلال هستند.

                        آب يونيزه قليايي براي پيشگيري، کنترل و کمک به درمان

 

تاثيرآب يونيزه قليايي بربيماران مبتلا به نارسائي و پيوندهاي کليوي

آب يونيزه قليايي دارا ي 5 ويژگي منحصر به فرد است و از طريق آنها مي تواند اثرات مثبت کنترل کننده و حتي پيشگيري کننده بر بسياري از بيماري ها از جمله نارسائي هاي کليوي داشته باشد

5 ویژگی عبارتند از:

1.کم حجم بودن : آب يونيزه قليايي به دليل کم حجم بودن( آب سبک) و خوشه هاي مولکولي کوچکتر توانائي بسيار بيشتري در حلاليت مواد مختلف به خصوص چربي ها دارد. بنابراين در خصوص بيماران کليوي که اکثراً عملکرد کليه در آنها دچار نقص شده است مصرف آب يونيزه قليايي سبب تسريع در جذب آب و مواد دفعي مختلف توسط کليه مي شود در نتيجه باعث بهبود عملکرد کليه در پردازش مواد دفعي و تسريع در فرآيند تشکيل ادرار مي گردد.
2. خاصيت آنتي اکسيداني: آب شرب شهري قدرت تخريب کنندگي سلولي(ORP+) برابر400 واحد مثبت را دارد در حاليکه(ORP-) آب يونيزه قليايي برابر با420 واحد منفي است.همانطوريکه مي دانيد ORP + نشان دهنده قدرت تخريب کنندگي و ORP – نشان دهنده قدرت احياء کنندگي مواد است بنابراين آب يونيزه قليايي يک آنتي اکسيدان قوي محسوب شده وقدرت آنتي اکسيدان آن برابر 4 بارمصرف ماهي درهفته است.بيماران مبتلا به نارسائي هاي کليوي اغلب دچار عدم تعادل بين واکنش هاي اکسيداسيون و احياء در بدن هستند(تعادل اسيد و باز) و ميزان راديکال هاي آزاد و گونه هاي مخرب اکسيژن (ORS) در آنها بالاست بنابراين خاصيت آنتي اکسيداني آب يونيزه قليايي مي تواند نقش پيشگيري کننده و يا حتي کنترل کننده داشته باشد و باعث خنثي سازي راديکال هاي آزاد افزايش يافته در اين بيماران شده ودر نهايت سرعت تخريب بافت کليوي را کاهش دهد.

3. قليايي بودن: مهم ترين اندام بافري بدن کليه ها هستند که در بيماران کليوي عملکرد آنها دچار نقص شده است بنابراين بدن دچار عدم تعادل اسيد و باز مي گردد و يکي از عوارض نارسائي هاي کليوي اسيدوز است. هم چنين به دليل مسائل رواني يا مصرف غذاهاي گوناگون توليد اسيد در بدن اين بيماران افزايش مي يابد . بنابراين با دريافت آب يونيزه قليايي هم مي توان تعادل بين اسيدوباز را در بدن برقرار کرد و هم مي توان بخشي از فعاليت کليه يعني بافري کردن مايعات بدن را با دريافت آب قليايي انجام داد و از ميزان بار وارده برکليه ها  کاست تا سرعت تخريب اين بافت ها کاهش يابد.
4.غني از اکسيژن: تمامي سلول هاي بدن انسان به ويژه مغز براي عملکرد صحيح نياز به ميزان کافي اکسيژن دارد و دريافت ناکافي اکسيژن سبب نقص در عملکرد تمامي اندام هاي بدن مي گردد. امروزه بدليل صنعتي شدن زندگي افراد و استرس هاي فيزيکي و رواني وارده برآنها و هم چنين دريافت ناکافي اکسيژن از آب مصرفي (شهري) اکسيژن کافي به بدن نمي رسد. مطالعات اخير نشان داده است که علت زمينه اي بسياري از بيماري ها کمبود اکسيژن رساني به سلول ها و بافت ها مي باشد از اين رو آب حاوي اکسيژن بالا، به عنوان يک روش درماني در بسياري از بيماري ها استفاده  مي گردد. آب يونيزه قليايي ميزان اکسيژن بالائي دارد و مي تواند در بسياري از نارسائي هاي بدن چون نارسائي هاي کليوي موثر واقع شده و سبب بهبود عملکرد کليه ها و افزايش کارائي آنها گردد.
5.خاصيت ضد کلري: امروزه تصفيه خانه هاي آب شرب جهت مبارزه با آلودگي ها با اضافه کردن کلر که قابل دسترس ترين آنتي اکسيدان است ميکروب ها و ويروس ها را (نه به طور کامل) از بين مي برند. هنگامي که کلر به عنوان گندزدا در تصفيه آب استفاده مي شود، در اثر ترکيب با مواد آلي سبب تشکيل مواد مخرب گوناگون چون برومودي کلرومتان (CHBrcl2) و کلروفروم مي شود که اين ترکيبات خاصيت سرطان زائي دارند. هم چنين کلر اضافي باقي مانده  در آب نيز اثر زيان بار خود را برسلامت انسانها وارد مي سازد . اين اثرات مخرب شامل افزايش اسيديته بدن و به هم خوردن تعادل بين اسيدو باز مايعات بدن ، ترکيب با ساير مواد مضر و رسوب در جدار رگ ها ، تصلب شرايين ، افزايش فشار خون سرخرگي و فشار خون داخل کليوي ، کاهش عملکرد کليه ها و در نهايت نارسائي کليوي مي باشد.بنابراين کلرمي تواند در افرادمبتلا به نارسائي کليوي اثر هم افزائي در تخريب بافت کليه و تشديد بيماري داشته باشد.  آب يونيزه قليايي نه تنها فاقد کلر است و در مقايسه با آب شرب شهري هيچ گونه آسيبي به بدن وارد نمي کند بلکه اثرات کلر بر بدن را خنثي کرده و از اثرات مخرب آن پيشگيري مي کند.

blood cancer dep
diabet diges fibro
heart high kidny
kise sa loss migre
ms poki skin
women yobo aler

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به irankangenwater.com می‌باشد.

telegram app icon 2icon email icon clip art at clker com vector qafaq e mail icon trace 0
www.kangenwater.vip

Go to top